12 D HIFU – Hudåtstramning / Fettreducering
 
Vad är HIFU?
Hög Intensivt Fokuserat Ultraljud (HIFU) är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp. Genom HIFU levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader egentligen till samma hudlager som läkare använder för att strama åt huden genom att direkt förstöra kollagen och elastinfibrerna för att sedan producera nya starkare fibrer.
 
 
Endast 1 behandling krävs för att det ska börja ge resultat, Hifu fungerar för Alla hud typer såväl män som kvinnor. HIFU vs Kirurgi Både HIFU och kirurgiska lyft stramar åt lös hud på ansikte och kropp. Skillnaden är att med HIFU finns inte biverkningar som uppstår vid kirurgiska behandlingar. HIFU är det närmsta icke invansiva metoden som kan jämföras med kirurgiska ingrepp.
 
Vaginal HIFU är den senaste och hetaste tekniken. Det är hög intensiv fokuserat ultraljud med hög precision, värmer man vävnaden till cirka 43 grader på 3 och 4,5 millimeter. Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som åstadkommer huduppstramning, kollagennybildning, uppstramning av djupa lagrar.
 
HIFU vaginal maskinen är en skönhetsutrustning som används för att lösa problem med vaginal avslappning för kvinnor, den är icke-invasiv, resulterar i snabb återhämtning och är en enkel behandling. Det rekomenderas cirka 2-3 behandlingar med 2-3 månader mellanrum.
 
 
Oavsett vilken behandling du önskar, kontakta oss gärna för konsultation.
 

 >>Boka tider>>