Fibroblast Plasma Tightening
 
PLASMAGE är en medicinsk utrustning för icke-invasiv mikro-kirurgi, som kan generera plasma genom en elektrisk urladdning som börjar när spetsen blir tillräckligt nära huden men aldrig rör den.
• 1-3 dagar svullen och rodnad.
• 5e dagen börjar skorporna trilla av.
• Återhämtningstid: 1–2 veckor.
• Slutgiltigt resultat efter 6-12 veckor.
• Tillbaka till arbetet: samma dag.
• Antal behandlingar: 1-2 behandlingar i de flesta fall. Max 3 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum.
 
 
Det är framförallt eftervården, den som man sköter själv hemma efter behandlingen som påverkar hur goda resultat man får. Läkningsperioden är individuell men i genomsnitt så går läkningen till på följande sätt: 1-5 dagar lätt ömhet och svullnad i behandlingsområdet.
 
Patienten kommer att få ytliga skorpor som försvinner efter 7-15 dagar. Viktigt att ej klia på eller röra skorporna för då finns det risk för ärrbildning. Så länge man har sårskorpor ska man inte täcka över området med smink. När sårskorporna har fallit av rekommenderar vi att man använder mineralbaserat smink då det inte täcker igen på samma sätt. Patienten bör tvätta ansiktet med en mild rengöring och applicera kompresser fuktade i saltlösning (0.9%) samt använda återfuktande ansiktskräm som du köper hos oss på plats. 
 
Undvik solexponering och solarium i 7-8 veckor. Använd solskydd (spf 50) under 90 dagar. Fillers och Botox kan utföras 3 veckor innan eller efter behandlingen.
 
 
Oavsett vilken behandling du önskar, kontakta oss gärna för konsultation.
 

 >>Boka tider>>