Carbon Laser Peeling (Hollywood Peeling)
 
Vad är Hollywood peeling?
Kallas också för ”carbon laser peeling” en behandling som erbjuds på finare salonger runt om i världen och har sin bakgrund från hollywood kändisar som började med just denna behandling. Hollywoodpeeling är den senaste peeling-behandling med laserteknik där man använder en aktiv kol-lotion som fotoförstärkare för att uppnå flera terapeutiska-kosmetiska effekter på huden som behandlas.
 
 
En hudföryngrings metod som funkar för alla! En laser peel behandling som uppfanns av skaparna till våran lasermaskin. Man lägger en ansiktsmask med aktivt kol som sen lasras bort i en 2 - stegs process. Det gör inte ont och man får ingen rodnad så man kan lätt gå på stan/ krogen /jobbet efter. När kolmasken lasras bort försvinner även micro partiklar av döda hudceller, acne, ytliga rynkor, och stora porer reduceras. Resultatet blir en slätare hy! Behandlingen tar endast ca 15 min.
 
 
En medicinskt aktiv kol-lotion appliceras på huden och får torka i ca 15 minuter. Sedan används en Q-Switch Nd: YAG laser för att värma upp och orsaka implosioner av kolpartiklarna på huden, som leder till att bryta ner kolet till små partiklar som har följande positiva effekter på den behandlade huden:
 
- Porerna rensas från talg
- Minskar ner stora porer
- Krymper ner de oljeproducerande talgkörtlar, vilket gör huden mindre fet (oljekontroll) och minskar utvecklingen av ny akne
- Ta bort ytliga döda hudceller
- Dödar och ta bort aknebakterier, vilket bidrar till att man kan behandla måttlig till svår akne
- Förhindra framtida break-outs av akne
- Minskar och eliminerar hyperpigmentering som melasma, etc.
- Gör huden ljusare.
- Stimulerar kollagenproduktionen samt förbättrar hudtonen
- Gör huden fastare eller åtdragning och hjälper till att reducera fina linjer och rynkor
- Ger en hudföryngring Hjälper huden att få ny livfull lyster.
 
Oavsett vilken behandling du önskar, kontakta oss gärna för konsultation.
 

 >>Boka tider>>