Massage för kropp och ansikte
 
En massage för kropp och ansikte kan vara en avkopplande och revitaliserande behandling som inkluderar både massagen av kroppen och ansiktet. Denna typ av massage kan kombinera olika tekniker och använda olika produkter för att ge bästa möjliga resultat.
 
En typisk massage för kropp och ansikte kan börja med att massören applicerar en olja eller lotion på kroppen och genomför en avslappnande massage av musklerna. Massören kan använda olika tekniker som djup vävnadsmassage, klassisk massage eller aromaterapi för att lösa upp spänningar, öka blodcirkulationen och främja avslappning.
 
Efter kroppsmassagen kan massören fokusera på ansiktet och använda specifika tekniker för att förbättra hudens elasticitet och föryngra ansiktet. Detta kan inkludera punkttrycksmassage, ansiktslyftning eller användning av speciella ansiktskrämer och masker för att balansera hudens pH-värde och förbättra dess utseende.
 
En massage för kropp och ansikte kan vara ett sätt att unna sig själv en lyxig och avslappnande behandling samtidigt som man tar hand om både kropp och ansikte. Det kan hjälpa till att minska stress, förbättra sömnen, öka energinivåerna och lämna en känsla av välbefinnande i hela kroppen.
 
Massage för gravida
Massage för gravida kvinnor är en avkopplande och fysiskt givande upplevelse som kan minska vanliga besvär som ryggsmärtor, svullnad och sömnlöshet. Här är några viktiga saker att tänka på vid en graviditetsmassage:
 
1. Rådgör med din läkare eller barnmorska: Innan du bokar en graviditetsmassage, prata med din vårdenhet för att säkerställa att det är säkert för dig och ditt ofödda barn.
 
2. Fokusera på specifika problemområden: Massage kan hjälpa till att lindra ryggsmärtor, spänningar i nacken och axlarna, svullnad i fötterna och benen samt sömnproblem, så var säker på att kommunicera dina behov och besvär till oss.
 
3. Drick mycket vatten: Massage kan hjälpa till att driva ut toxiner i kroppen, så se till att dricka mycket vatten före och efter massagen för att hjälpa till med processen.
 
Graviditet kan vara en speciell tid, och massage kan vara ett bra sätt att ta hand om både kropp och sinne under denna period. Kom ihåg att alltid rådgöra med din läkare eller barnmorska innan du bokar en graviditetsmassage för att säkerställa din och ditt barns säkerhet
 
 
Oavsett vilken behandling du önskar, kontakta oss gärna för konsultation.
 

 >>Boka tider>>