Vacuum BBL & Bröstlyft
 

Vakuum behandling är en kirurgifri vakuumterapibehandling för område rumpa, bröst , ansikte & celluliter. Det är sugkoppar som suger huden & musklerna för att skapa en stimulering för både huden, blodkärlen samt dränerar fettvävnaden direkt till lymfsystemet.

Fantastiska är att du kommer ha en uppstramning och höjning av skinkorna efter första behandlingen. Vårt mål år att med ett rumplyft är att även förstora dessa delar av kroppen genom att koncentrera fettet med hjälp av vakuum.

Vårt mål med ett rumplyft eller bröst lyft är att även förstora dessa delar av kroppen genom att koncentrera fettet med hjälp av vakuum. När du utför under några veckor flera behandlingar märker du att din hud är tajtare & mer åtstramad vilket kan ge upphov till rumplyft eller bröst lyft.

Biverkningar: Metoden lyft som är en icke-kirurgisk metod med nästintill inga biverkningar & är säker. Det du uppleva under/efter behandlingen åtstramning, lättare ömhet, lättare svullnad, mindre blåmärken och mindre märken . Viktigt att du dricker mycket vatten!

 
Oavsett vilken behandling du önskar, kontakta oss gärna för konsultation.
 

 >>Boka tider>>